Dispensadors d'aigua per a la teva empresa i / o domicili a Mallorca

 

Els dispensadors d'aigua consisteixen en suports simples per a aquells que principalment necessiten aigua del temps. 3 Glops posa a la teva disposició diversos models:


- Dispensador Simplicity: consisteix en un suport de plàstic que manté el barral d'aigua cap per avall, de manera que ofereix l'aigua per gravetat sense passar per cap tipus de sistema de refrigeració o escalfament.
- Dispensador mitjançant suport i aixeta: estructura metàl·lica que suporta l'ampolla de forma lateral amb l'orientació necessària per aprofitar tot el seu contingut, és de fàcil maneig i transport.
- Bomba d'aigua manual: mecanisme que extreu l'aigua mitjançant succió, tal com ho fa una bomba d'aspiració. Ocupa poc espai i és molt recomanable per a espais reduïts.


Tots ells es poden col·locar sobre una taula o taulell, d'una manera còmoda que serà accessible al lloc i altura que necessiti.


Si vol un dispensador d'aigua freda o calenta, consulta el nostre apartat de fonts i troba la més adequada per a la teva oficina o habitatge. Prestem servei a tota l'illa de Mallorca.

 

Fonts i articles que pots triar

Tres Glops
C/ Pou Bauçà 1
07350 Binissalem

Tel: 971090194 / 606444887