Premi a la Innovació Social 2016
Premi a la Innovació Social 2016

Un projecte social, aigua per a empreses i oficines de Mallorca

Aigua Preparada

A la falda de la Serra de Tramuntana, a Lloseta, s'extreu de vena, a 70 metres de profunditat, una aigua d'unes característiques i puresa, que des de fa 70 anys se serveix amb molta acceptació a Mallorca. Aigua de baixa mineralització, amb un escàs residu sec, al voltant de 110 mg / l.

Mineral Natural

Aigua provinent de la Península, de diferents fonts d'unes característiques inalterades.
Gaudeix d'aigua mineral a la teva empresa o habitatge sense necessitat de carregar pesats barrals.

 

 

Repartiment d'Aigua responsable i social, per a empreses i oficines
Aigua de primera qualitat que contribueix a la responsabilitat social de la teva empresa
A Mallorca són moltes les empreses que es dediquen al repartiment d'aigua a empreses i oficines, però cap com Tres Glops. Ja fa 4 anys que es va iniciar una branca d'activitat en una de les entitats que configuren Tres Salut Mental, des de llavors la Fundació es Garrover, va emprendre l'activitat de repartiment d'aigua a empreses i oficines, donant suport a persones en risc d'exclusió social per incorporació al mercat laboral, persones amb discapacitat però totalment capaços de desenvolupar activitats professionals adaptades com el reparto de aigua embotellada per empreses, oficines i particulars. Des de llavors, Fundació es Garrover ha aconseguit crear una via d'incorporació de persones a la seva xarxa de repartiment d'aigua a domicili, creant i potenciant creació de aigua Cas Batliu, originalment embotellada a la empresa de Lloseta en col·laboració amb empleats de la Fundació es Garrover. Des de fa un any, la col·laboració entre les entitats va arribar a formar Tres Glops, una empresa creada com a Centre Especial de Treball que generarà fins a 10 llocs de treball en 5 anys, una empresa participada en un 51% per entitats socials sense ànim de lucre i la resta pertany a persones amb discapacitat, familiars i professionals del sector, convertint-se així en molt més que una empresa de repartiment d'aigua a empreses i oficines, sinó "L'Empresa", creada a base del model de crowfunding en què persones, familiars i professionals, inverteixen en aquest projecte social i comú per convertir a Tres Glops en el referent del repartiment d'aigua a empreses i oficines referent en l'àmbit mallorquí.
El novembre de 2015, es dona a coneixer el sistema de reparto d'aigua a domicilio a Mallorca, un servei molt ben acollit per empreses i oficines entrant directament a la Conselleria de Presidència, y Conselleria d'afers socials

Tres Glops
C/ Pou Bauçà 17B
07350 Binissalem

Tel: 971090194 / 606444887 971090194 / 606444887